Onze visie: een zeer gerespecteerd en bewonderd werving & selectiebureau in de nichemarkt Farma en Healthcare in Nederland worden.
Onze strategie: door onze unieke professionele ‘personal recruiting’ te combineren met ons grote talentnetwerk en een snelle, directe, open communicatie kunnen we al onze klanten de meest efficiënte, kwalitatief hoogstaande, persoonlijke, toegewijde en betrouwbare service bieden en voorzien van de ideale kandidaat in de perfecte match tegen concurrerende tarieven.
Onze opdracht: bedrijven het gevraagde, kwalitatief juiste, toppersoneel leveren dat naadloos past in de functie en de bedrijfscultuur.

Onze beloften:
1) toegang tot het hoogste kaliber kandidaten met geschikte kwalificaties en ervaring en de juiste mentaliteit en ambities die naadloos in de
bedrijfscultuur van uw organisatie passen.
2) een gedreven team van onze toegewijde professionele recruiters die werken vanuit expertise en ervaring en met hulp van een krachtige persoonlijke screening.

Onze mensen: Consultants met passie, gedrevenheid, motivatie en mensenkennis gecombineerd met specialistische kennis van de industrie en de markt door een achtergrond in de life science (gepromoveerd).
Ons doel: Met oog voor persoonlijkheden, competenties, ambities, motivaties, bedrijfscultuur, verwachtingsmanagement, discretie, directe en eerlijke communicatie en samenwerking de perfecte match op maat leveren tussen organisatie en kandidaat.
Onze procedure: Bij voorkeur brengen wij een persoonlijk bezoek aan uw organisatie om de vacature grondig met u door te spreken en volledig te begrijpen waar u naar op zoek bent. Tijdens het persoonlijke professionele recruitmentproces naar de juiste kandidaat kijken we naast de gewenste opleiding, competenties en ervaring ook naar de persoonlijkheid, motivatie, verwachtingen en ambities van de kandidaat. Zo bepalen we of deze goed past binnen de bedrijfscultuur en afdeling van uw organisatie.
Onze no-cure-no-pay: Wij werken op 'no-cure-no-pay' basis: u krijgt pas een factuur van ons indien een door ons geselecteerde kandidaat daadwerkelijk door u wordt geselecteerd. U kunt altijd kiezen tussen detacheren of werving & selectie.
Onze contactgegevens: U kunt ons bellen: 030 231 73 50 of emailen:
info@pharmamediair.nl.
PHARMAMEDIAIR ... de juiste mensen de juiste vacatures, de juiste kwaliteit in de perfecte match!