Over Pharmamediair

Pharmamediair is een werving & selectie bureau voor de farmaceutische industrie, medical device industrie en openbare farmacie. Persoonlijke begeleiding van elke kandidaat maakt ons uniek. We zijn ruim tien jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren kandidaten en starters.

In de gesprekken met kandidaten staat centraal: wat wil je, waar ben je goed in, wat zijn jouw mogelijkheden voor de volgende stap, bij welk bedrijf zou je passen en waarom. Wij kunnen kandidaten op maat adviseren over een vervolgstap. Graag bespreken we onze nieuwe vacatures met jou. Kennen we je nog niet? meld je aan! Het spreekt voor zich dat wij voor kandidaten kosteloos werken.


Werkzaam bij Pharmamediair

Arjan van den Wijngaard (Consultant Medical)
Elma van den Heuvel (Consultant Medical)


Arjan van den Wijngaard heeft biologie gestudeerd aan de RU Utrecht en de RU Groningen. Hierna verrichtte hij een promotieonderzoek aan de RU Groningen met als specialisatie Biochemie en Microbiologie, in de vakgroep Biochemistry van Prof. Dick Janssen. Aansluitend is hij in dienst getreden bij een multinational als Research Manager. Na enkele jaren is hij overgestapt naar een groot kennisinstituut en werkte daar als productmanager en later als afdelingshoofd. Na ruim 7 jaar is hij in dienst getreden bij FarmaSel (werving & selectie bureau) als Consultant Medical. Na 2 jaar heeft hij FarmaSel Scientific gestart samen met Margaret van der Meijden (Directeur FarmaSel) onder de vlag van FarmaSel. Vanaf januari 2008 is FarmaSel Scientific volledig zelfstandig geworden onder de naam Pharmamediair.


Elma van den Heuvel is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, faculteit drama. Tot ze kinderen kreeg heeft ze dramalessen gegeven op scholen en theatercursussen in centra.
Sinds 2008 is ze mede-eigenaar van Pharmamediair.
Vanaf mei 2018 is ze gecertificeerd Intercedent en werkt ze als Consultant Medical bij Pharmamediair.