Over Pharmamediair

Pharmamediair is een werving & selectie bureau voor de farmaceutische industrie, medical device industrie en openbare farmacie. Persoonlijke begeleiding van elke kandidaat maakt ons uniek. We zijn ruim vijf jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren kandidaten en starters.

In de gesprekken met kandidaten staat centraal: wat wil je, waar ben je goed in, wat zijn jouw mogelijkheden voor de volgende stap, bij welk bedrijf zou je passen en waarom. Wij kunnen kandidaten op maat adviseren over een vervolgstap. Graag bespreken we onze nieuwe vacatures met jou. Kennen we je nog niet? meld je aan! Het spreekt voor zich dat wij voor kandidaten kosteloos werken.


Werkzaam bij Pharmamediair

Arjan van den Wijngaard (Consultant Medical)
Liesbet Vuerstaek (Consultant R&D)
Elma van den Heuvel (Administratieve ondersteuning)Arjan van den Wijngaard heeft biologie gestudeerd aan de RU Utrecht en de RU Groningen. Hierna verrichtte hij een promotieonderzoek aan de RU Groningen met als specialisatie Biochemie en Microbiologie, in de vakgroep Biochemistry van Prof. Dick Janssen. Aansluitend is hij in dienst getreden bij een multinational als Research Manager. Na enkele jaren is hij overgestapt naar een groot kennisinstituut en werkte daar als productmanager en later als afdelingshoofd. Na ruim 7 jaar is hij in dienst getreden bij FarmaSel (werving & selectie bureau) als Consultant Medical. Na 2 jaar heeft hij FarmaSel Scientific gestart samen met Margaret van der Meijden (Directeur FarmaSel) onder de vlag van FarmaSel. Vanaf jan. 2008 is FarmaSel Scientific volledig zelfstandig geworden onder de naam Pharmamediair.


Liesbet Vuerstaek heeft biologie gestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Zij studeerde hierin af met een scriptie over haar toxicologisch onderzoek bij lagere organismen. Hierna heeft zij na inloting aan de Universiteit van Utrecht, de studie tot dierenarts voltooid. Ze heeft deze studie afgesloten met een externship aan de Universiteit van Davis (Californië), waar ze gewerkt heeft op het departement Dermatologie onder leiding van Prof. White.
Na haar studies is ze haar carrière gestart in de diervoerderindustrie, in de functie van accountmanager. Vervolgens heeft zij een aantal jaren voor de overheid gewerkt, waar ze als senior toezichthoudend dierenarts waakte over het welzijn en de toepassing van de Europese wet-en regelgeving bij productiedieren bestemd voor de export. Tegelijkertijd werkte ze als zelfstandig, praktiserend dierenarts in diverse gezelschapsdierenklinieken verspreid doorheen het land, waarbij ze vooral waarnemingen deed. Vanaf 1 mei is ze werkzaam bij Pharmamediair in functie van Consultant R&D.