Pharmamediair FLEX

Pharmamediair FLEX is ons uitzendbureau. Het is in 2011 opgericht speciaal voor onze tijdelijke posities binnen de Healthcare industrie.

Pharmamediair FLEX bemiddelt ervaren professionals en starters voor tijdelijke vacatures (uitzendposities) binnen life sciences, farmacie, biotech, medisch, chemie, voeding.
We zijn er trots op dat onze kandidaten het goed doen in deze tijdelijke aanstellingen, na enige tijd door de betreffende bedrijven zelf in dienst worden genomen en vaak een vaste aanstelling krijgen.

Via Pharmamediair FLEX zijn we in staat om starters en professionals die even zonder werk zitten of mensen die bewust kiezen voor meer vrijheid aan een tijdelijke baan te helpen. De procedures zijn vaak kort. Soms een gespreksronde en bij wijze van spreken volgende week maandag al beginnen! Zo snel kan het gaan. Daarom publiceren we niet al onze tijdelijke functies op onze website.
Meld je daarom aan! Zodra we je CV binnen hebben wordt je binnen enkele dagen persoonlijk door een van onze Consultants gebeld en kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Heb jij interesse in een tijdelijke functie die de start kan zijn voor het begin van je (nieuwe) loopbaan? Meld je direct bij ons aan!


Aanmelden / Stuur je CV